Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Isabella Marie Swan

 

Nimi : Isabella Marie Swan Cullen, kutsuma nimi: Bella

Syntynyt : 13. syyskuuta 1987

Muuttui vampyyriksi : 11. syyskuuta 2006, 18 vuoden iässä

Muutoksen aiheuttaja : Edward Cullen

Kotoisin : Forksista, Washingtonista

Hiusten väri : ruskea

Silmien väri : ruskea (ihmisenä): punainen (vastasyntyneenä), joka muuttuu kullanruskeaksi/mustaksi.

Pituus : 160cm

Ruumiinkuvaus : Bellalla on pitkät, paksut, suorat tummanruskeat hiukset. Hänellä on korkea otsa ja terävä leuka. Hänen silmänsä ovat suuret ja kaukava toisistaan, ja hänellä on korkeat poskipäät ja kapea nenä. Hänen huulensa ovat epäsopusuhtaiset, hieman liian täyteläisethänen kapeisiin piirteisiinsä nähden. Hänen kulmakarvansa ovat tummemmat kuin hänen hiuksensa ja enemmänkin suorat kuin kaarevat. Hän on hoikka muttei lihaksikas. Ihmisenä Bella oli hyvin vaaleaihoinensuklaanruskeine silmineen. Vamppyyrina hän on jopa kalpeampi ja hänen silmänsä ovat kirkkaanpunaiset, ne muuttuvat kullanruskeiksi/mustiksi kunhan ihmisveri on poistunut hänen ruumiistaan. Bellan piirteet korostuvat ja täydellistyvät vampyyriksi muuttumisen seurauksena.

Erityiskyvyt : Hänen mielensä on läpitunkematon: kukaan ei pysty lukemaan hänen ajatuksiaan ellei hän itse salli sitä. Hänellä on kilpi joka suojaa häntä kaikenlaisilta psyykkisiltä hyökkäiksiltä ja jolla hän voi suojata myös lähimpiään.

Koulutus/ammatti : Hän on valmistunut Forksin lukiosta. Ihmisenä hän oli osa-aikatyössä Newtonin urheilutavaraliikkeessä.

Harrastukset :Bella pitää lukemisesta, erityisesti klassikoista, sekä musiikin kuuntelusta.

Kulkuneuvot : punainen vuoden 1953 Chevy-avopakettiauto, 60-luvun Hondan moottoripyörä, Mercedes Guardian vuosimallia 2006 ja punainen Ferrari F430.

Perhe- ja laumasuhteet : Bella on naimisissa Edward Cullenin kanssa, ja Renesmee Cillen on heihän tyttärensä. Hänen isänsä on Charlie Swan. Hänen äitinsä Renee on naimisissa Phil Dweyerin, Bellan isäpuolen, kanssa. Bella pitää Carlisle ja Esme Cullenia appivanhempinaan, sekä Alice Cullenia, Rosalie Halea, Emmett Cullenia ja Jasper Halea miehensä sisaruksina.

.

©2020 layout131 - suntuubi.com