Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                   

Quileute - ihmissusilauma

 

Sam Uley

Sam kasvoi quileuttien reservaatissa, missä hän asui äitinsä kanssa. Hänen isänsä Joshua, hylkäsi heidät, kun Sam oli pieni. Ennen sudeksi muuttumistaan, hän seurusteli Leah Clearwaterin kanssa. Hänen suhteensa Leahiin alkoi kuitenkin hajota muodonmuutoksen jälkeen, koska ei saanut kertoa Leahille mikä hänestä oli tullut. Parin seurustelu päättyi lopullisesti kun Sam leimautui Leahin pikkuserkkuun Emilyyn. Sam tuntee syyllisyyttä petettyään Leahin ja olevansa vastuussa siitä, kuinka katkera Leahista on tullut. Nyt Sam ja Emily ovat kihloissa. Sam on 198 cm pitkä, hänellä on mustat lyhet hiukset ja ruskeat silmät. Sam on La Pushin ihmissusilauman johtaja, ja hänen turkkinsa on syvänmusta.

Elokuvissa Samia näyttelee Chaske Spencer.

Jared Cameron

Jared on synytynyt ja kasvanut La Pushissa. Hän ystävystyi Samin kanssa jo lapsuudessaan, vaikka Sam oli koulssa ylemmällä luokalla. Jared oli ensimmäinen joka muuttui sudeksi Samin jälkeen. Hän on yksi lauman leimaantuneista, hän leimautui tyttöön joka istui hänen vieressään luokassa. Ennen kuin hänestä tuli ihmissusi hän ei huomannut Kimiä, mutta muuttumisen jälkeen hän katsoi tyttöä uudestaan ja leimaantui häneen. Kim on iloinen, koska oli aina ollut ihastunut Jarediin. Jared on ainakin 183 cm pitkä ja sutena hänen turkki on ruskea.

Jaredia näyttelee Bronson Pelletier.

Paul Lahote

Paul on syntynyt Tacomassa ja asui siellä kahdeksanvuotiaaksi asti. Kun hänen vanhempansa erosivat, hän muutti isänsä kanssa La Pushiin. Paul on lauman väkivaltaisin jäsen ja hän suuttuu helposti. Esimerkiksi hän suuttuu kuullessaa, että Jacob on kertonut laumasta Bellalle ja muuttuu sudeksi ja lähes hyökkää Bellan kimppuun. Hänellä ei näytä olevan sairaita ajatuksia Bellaa tai Jacobia kohtaan. Paul on leimaantunut Jacobin toiseen isosiskoon Racheliin. Se ärsyttää Billyä ja Jacobia, koska hän on aina heidän kotonaan. Kuitenkin Billy on iloinen, että Rachel jää Paulin takia pidemmäksi aikaa kotiin. Paul on ainakin 183 cm pitkä ja sutena hänen turkkinsa on tumman hopeanharmaa.

Häntä näyttelee Alex Meraz.

Embry Call

Embryn äiti muutti La Pushiin odottaessaan Embryä. Hän oli Makah-heimon jäsen, eikä Quileutien, eikä hänellä tiettävästi ollut mitään yhteyttä keneenkään La Pushin asukkaaseen. Ihmissusigeenit periytyvät isältä pojalle ja Embry on joko Quilin, Jacobin tai Samin velipuoli. Tämä aiheuttaa hieman stressiä laumassa, koska kaikki miehet olivat naimisissa ennen ja jälkeen Embryn syntymän. Embry oli neljäs ihmissusi joka liittyi nykyiseen laumaan. Hän on 193 senttiä pitkä ja hänellä on harmaa turkki, jossa on tummia täpliä. Embry kutsuu Bellaa "vampyyritytöksi", koska hän roikkuu Culleneiden kanssa.

Elokuvissa häntä näyttelee Kiowa Gordon.

Quil Ateara V

Quilin isoisä, Quil Ateara ll (vanha Quil), oli mukana laatimassa sopimusta Cullenien kanssa. Quil liittyi quileuttien ihmissusilaumaan kuudentena, ja toisin kuin suurin osa muista jäsenistä, hän oli iloinen tullessaan ihmissudeksi, koska sai vihdoin ystävänsä takaisin. Quil on Jacobin pikkuserkku. Quil on leimaantunut Emilyn kaksivuotiaaseen siskon tyttäreen Claireen. Vaikka se vaikuttaa jokseenkin skandaalilta, siinä ei ole tällä hetkellä mitään romanttisiä tunteita ja Quil tulee olemaan mitä tahansa Claire koskaan tarvitsee ikänsä myötä, veli, ystävä, suojelija ja lopulta rakastaja. Sutena Quililla on kellanruskea turkki.

Elokuvasarjassa häntä näyttelee Tyson Houseman.

Leah Clearwater

Leah rakastui Sam Uleyyn lukion ensimmäisellä luokalla, ja he seurustelivat vakavasti kolme vuotta. Kun Sam oli muuttunut, hän ei voinut kertoa Leahille mikä hänestä oli tullut joten heidän välinsä viilenivät. Kun Sam leimaantui Emilyyn, Sam jätti Leahin murtuneine sydämineen Emilyn takia. Se teki Leahista katkeran ja kyynisen. Leah on ainoa naispuolinen ihmissusi Quileutien heimon historiassa. Hän muuttui ihmissudeksi samoihin aikoihin veljensä Sethin kanssa. Tämän muuttumisen on kerrottu aiheuttaneen Harryn äkillisen sydänkohtauksen ja kuoleman. Aamunkoissa Leah liittyy Jacobin laumaan, jotta pääsisi eroon Samista. Hän jakaa Jacobin kanssa muutamia uskoja ja juttutuokioita. Kun hän viettää enemmän aikaa Jacobin laumassa, hänestä tulee ilosempi ja se tekee huomattavia muutoksia hänen asenteessaan, sillä hänestä tulee positiivisempi. Myöhemmin Leahin ja Jacobin väliset tunteet muuttuvat ystävällisiksi. Leah on kaunis. Susihahmossaan hän on pienin, mutta nopein juoksija. Hänen turkkinsa on harmaa.

Leahia näyttelee Julia Jones.

Seth Clearwater

Seth on Leahin pikkuveli, ja Leahin muututtua vamhempiensa ja Sethin nähden, järkytys oli niin suuri että kerrotaan Harryn kuoleman johtuvan siitä. Sekasortoinen tilanne käynnisti myös Sethissä muodonmuutoksen aikaisemmin kuin se normaalisti olisi tapahtunut. Seth piti Jacobia "idolinaan" ja Bella kuvasi hänen muistuttavan Jacobia nuorempana. Seth pysyy Bellan ja Edwardin kanssa Epäilyksessä, kun uudet vampyyrit hyökkäävät, vaikka onkin vain 15-vuotias. Seth auttaa Edwardia tuhoamaan Rileyn ja Victorian, ja hänestä tulee Edwardin kanssa ystävät. Seth ilmestyy myös Bellan ja Edwardin häihin. Edwardin mukaan hänellä on erittäin puhtaat ja rehelliset ajatukset. Sethin turkki on kellanruskea.

Elokuvissa häntä näyttelee BooBoo Stewart.

Collin & Brady

Collin ja Brady ovat kaksi uusinta lauman sutta. He muuttuivat vain kolmetoista-vuotiaina. He esiintyvät Aamunkoissa osana Samin laumaa.

Muut

Aamunkoissa esiintyy myös seitsemän muuta sutta. Nämä "nimettömät" sudet ovat luultavasti erittäin nuoria sillä heidän tassunsa ovat isommat ja he ovat kooltaan pienempiä. Heidän oletetaan muuttuneen susiksi, koska Culleneilla vieraili niin monta vampyyriä.

 

 

©2020 layout131 - suntuubi.com