Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                       Mary Alice Brandon Cullen

 

 

Nimi: Mary Alice Brandon Cullen; kutsumanimi Alice

Syntyi: 1901

Muuttui vampyyriksi: 1920, 19 vuoden iässä

Muutoksen aiheuttaja: Nimetön vampyyri joka työskenteli mielisairaalassa

Kotoisin: Biloxista, Mississipistä

Hiusten väri: musta

Silmien väri: Vampyyrina; Kullanruskea/musta, ihmisenä; tummanruskea

Pituus: 148cm

Ruumiinkuvaus: Alice on pienikokoinen ja siro. Hänen tukkansa on suora ja piikikäs, koska hänen päänsä ajeltiin hoitolaitoksessa ja koska hänen hiuksensa olivat kasvuvaiheessa sillä hetkellä kun hänet muutettiin.

Erityiskyvyt: Hän voi nähdä tulevaisuuteen, vaikkakin se mitä hän näkee perustuu tehtyihin päätöksiin. Niinpä hänen täytyy odottaa että ajatus on vankasti juurtunut mieleen tai että henkilö jo toimii sen mukaisesti, ennen kuin hän voi nähdä lopputuloksen. Hänen kykynsä rajoittuu vampyyreihin ja ihmisiin, sillä hän on ollut kumpikin; Hän ei pysty näkemään ihmissusien eikä puolivampyyrien tulevaisuuteen.

Koulutus/ammatti: Hän on käynyt useita kertoja lukiota ja gollegea. Hänellä on tutkinnot muotisuunnittelusta sekä kansainvälisestä liiketaloudesta. Yksi hänen tavoistaan ansaita rahaa on käyttää hänen kykyään nähdä tulevaisuuteen ja ennustaa onnekkaat sijoitukset osakemarkkinoilla.

Harrastukset: Hän tekee osakekauppaa sekä rakastaa vaatteiden suunnittelua ja shoppailua.

Kulkuneuvo: Kanariankeltainen Porche 911 Turbo

Perhe- ja Laumasuhteet: Alice on naimisissa Jasper Halen kanssa. Hän pitää Carlisle ja Esme Cullenia vanhempinaan; Edward Cullenia, Rosalie Halea ja Emmet Cullenia sisaruksinaan; Bella Cullenia veljensä vaimona sekä Renesmee Cullenia veljentyttönään. Hänellä on ihmissisko nimeltään Cynthia, sekä ihmissiskontytär joka edelleen asuu Biloxissa

 

©2020 layout131 - suntuubi.com